Статті

Вартість створення бренду. Скільки коштує вигадати логотип для бренду в Україні?



Дуже велика складова вартості створення бренду після розробки назви (неймінг) - це розробка логотипу.

Подивитися вартість розробки логотипу

У людській свідомості з навколишнім світом найважливішим каналом надходження нової інформації є її візуальна обробка. Тому власники брендів витрачають величезні фінанси на створення ефективного та вдалого логотипу. Логотип – це візуальний образ Бренду, підкріплений своєю філософією та обіцянками.

Створюючи логотип, завжди потрібно думати про очікування та почуття майбутніх споживачів, які дивитимуться на логотип. Усі фахівці в цьому бізнесі одностайні на думці, що правильний та якісний логотип можна створити лише скориставшись послугами студій дизайну в Україні.

Професійна розробка логотипу у студії зазвичай варіюється в діапазоні від 300 до 800 доларів США. За ці гроші пропонується кількість варіантів логотипу, з яких слід вибрати найбільш сподобався. Якщо дизайн логотипу вимагає детального та всебічного дослідження, вивчення та опрацювання, то за нього доведеться заплатити від 1000 - 5000 доларів США.

Наприклад, вартість дизайну логотипу українського банку склала близько мільйона доларів. У цю вартість увійшло ретельне вивчення всього, що пов'язане з країною, банком, пропозиція концепцій, ідей, дослідження ринку та багато іншого. А в результаті вийде квіточка... такі ось справи.

Міжнародні корпорації витрачають щонайменше сотні тисяч доларів на розробку логотипу для представлення лише однієї своєї нової компанії.


Замовити комплексне створення бренду в нашій студії
Ви можете за телефоном: +38 067 799-84-98
.


 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98