Створення бренду "з нуля"

Роботи > Створення бренду "з нуля"

Створення назви, логотипу:

Розробка міжнародної назви бренду весільних суконь (Україна).

Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути унікальною (тобто у світі не повинно бути аналогічних компаній + вільний домен для сайту .com). Назва має асоціюватися з тематикою бренду, солідністю та високою якістю продукції. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві PERFIONI.

Perfetto (італ.):
- досконалий, бездоганний;
- досконалість.

Perfect (англ.) – досконалість.

Дуже важливо для нареченої вибрати саме ту весільну сукню, в якій вона виглядатиме чарівно, стильно та сучасно. На підсвідомому рівні в цій назві закладено довіру до торгової марки, що дуже добре відбиватиметься на продажу та просуванні бренду. Індивідуальний стиль, повний жіночної елегантності, у виконанні з тканин преміального рівня набуває неповторної розкоші, яка також відрізняє кожну весільну сукню цього бренду.

Для весільних суконь PERFIONI використовуються найкращі тканини та декор ручної роботи, їх відрізняє високоякісний крій та унікальна увага до деталей. У сукні закохуєшся з першої примірки, тому що вона ідеально сідає по фігурі. На сьогоднішній день бренд PERFIONI є одним із лідерів у світі весільної моди.



До розробки логотипу бренду Замовником були висунуті наступні вимоги - простотою у використанні та образ, що запам'ятовується. Головне – це простота у способі майбутнього нанесення цього логотипу на різні поверхні. Таким чином, було прийнято рішення використовувати шрифтовий логотип без графічної частини. Шрифтове написання назви в логотипі розроблено дизайнерами нашої студії у суворій та елегантній манері виконання.

Колірне рішення логотипу виконане з використанням золотого кольору для передачі високого рівня суконь та сталого розвитку бренду. Золотий – колір розкоші, багатства, пов'язаний з ідеями процвітання, стабільності, миру та довіри.





Створення слогану:
Unforgettable emotions

Незабутні емоції
Створення фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який відображає красу та витонченість бренду. В рамках замовлення розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверт, фірмовий бланк. Розроблений фірмовий стиль виконаний у строгому стилі із застосуванням витончених декоративних елементів. Основною відмінністю розробленого стилю є запам'ятовуваність і елегантність.



 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98