Розробка назви для Міжнародної реєстрації

Послуги > Розробка назви для міжнародної реєстрації




Розробка назви для реєстрації торгової марки за кордоном - дуже складна і трудомістка робота. Вона необхідна в тому випадку, якщо Ви плануєте експортувати або вже експортуєте свої товари чи послуги в інші країни, маєте підприємства з виробництва товарів в іншій країні або збираєтеся їх відкрити, або якщо у Вас укладені договори із закордонними компаніями, які виробляють ваші товари.

Міжнародна реєстрація торгової марки має таку саму силу, як якщо б Ви зареєстрували торгову марку за національною процедурою.

Вартість та термін розробки назви

Неймінг. Пакет "Для Міжнародної реєстрації ТМ"

  • Розробка 10 унікальних назв.
  • Для кожної назви наводиться пояснення про походження.
  • Попередня перевірка назви на унікальність за міжнародними базами торгових марок.
  • Перевірка на вільні домени:
    *.com
    + будь-яка обрана одна країна (наприклад: *.it / *.de / *.ru / *.kz і т.д.)
    + *.ua / *.com.ua
  • Якщо не підходять запропоновані назви – розробляються ще 5 нових варіантів (безкоштовно).
  • 100% передоплата.
  • Термін розробки: 8...12 днів.
  • Вартість: від 30 000 грн. / від $800

Приклади наших робіт - міжнародні бренди:

Що потрібно зробити для замовлення послуги?

Для розробки назви (неймінгу) просимо заповнити та обробити бриф.

Завантажити бриф на розробку назви

Заповнений бриф надішліть на адресу: info@flomaster.ua

Після отримання від Вас брифа менеджер нашої студії зв'яжеться з Вами.

Що Ви отримуєте в результаті?

Після закінчення робіт Замовник отримує красиво оформлений документ, в якому представлені варіанти назв Бренда та пояснення походження для кожної назви, виходячи з вимог Бріфа.

Міжнародна реєстрація торгової марки

Міжнародна реєстрація торгової марки (товарного знаку) за Мадридською системою це чудовий спосіб захисту Вашої торгової марки одночасно в кількох державах за кордоном. Усього держав Мадридської системи: 96

Перелік держав Мадридської системи станом на 2018 рік.

Реєстрація торгових марок у Євросоюзі / СНД

Для заявників з України є такі способи реєстрації торгової марки в Європейському Союзі:

  • реєстрація торгової марки в національному відомстві в кожній країні, що цікавить.
  • реєстрація торгової марки за Мадридською системою - правова охорона одночасно в декількох країнах шляхом подання однієї міжнародної заявки.
  • реєстрація Торгової Марки Європейського Співтовариства (Community Trade Mark, CTM). Правова охорона Торгової Марки Європейського Співтовариства надається на території Європейського Союзу. Така процедура є доцільною під час здійснення діяльності на всій території Євросоюзу або його значної частини. На даний момент Європейський Союз об'єднує 28 країн:

Реєстрація Торгової марки Європейського співтовариства здійснюється через Офіс Гармонізації Внутрішнього Ринку (Office Harmonization Internal Market - OHIM). Зареєструвати торговельну марку в ЄС може будь-яка фізична чи юридична особа, яка має постійне місце проживання в одній із країн-учасниць Європейського Союзу, постійне представництво в одній із країн ЄС або є резидентом країни-учасниці Паризької Конвенції. Процедура реєстрації європейської торгової марки становить близько 7-8 місяців.

Нестача такої процедури полягає в тому, що у разі відмови в реєстрації в одній із країн ЄС, торгова марка автоматично отримує відмову в реєстрації та в усіх інших заявлених країнах. Незважаючи на це, існує так звана процедура конверсії. Конверсія передбачає перетворення заявки на Торгову Марку Європейського Співтовариства на заявку однією з двох інших вищеописаних процедур, у країни, де не було відмовлено в реєстрації, зберігаючи при цьому право пріоритету.

Наша студія рекомендує проводити реєстрацію торгових марок за Мадридською системою міжнародної реєстрації товарних знаків.

 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98