Статті

Розробка бренду назви. Принципи створення ефективних брендів в Україні: Made in Ukraine



Розробка бренду назви - це те, з чого починає жити та розвиватися бренд.

Вивчаючи перспективи створення ефективних українських брендів, фахівці звертають увагу на такі ключові моменти:

Важливість вітчизняного бренду для українців, на відміну від ситуації. Дуже часто вибір робиться на користь іноземних брендів. Західні марки завжди мали найвищий попит у багатьох українців, оскільки відповідали престижу та пропонували певну якість товару чи послуги. Сьогодні окремі українські товари мають досить високу якість, тому зростає і кількість наших громадян, які виявляють інтерес до української продукції. Саме ці марки й матимуть змогу задовольнити потреби українців середнього класу, чисельність яких найбільша. Вибір населення однозначно буде зроблено на користь найкращих марок, тобто брендів, які відповідатимуть запитам населення цієї категорії.

Позначення «Made in Ukraine» на більшості закордонних ринків ще має негативний відтінок - є якась зв'язка з Чорнобилем, проблемами у владі. Таким чином, Україна зобов'язана підтримувати свої міжнародні бренди (такі як РОШЕН, АНТОНОВ, Пан Курчак та багато інших), що можна зробити двома способами:

1. Дотримуючись системи створення національного бренду та постійно підтримуючи його діяльність.

2. Власник вітчизняного бренду самостійно працює над розвитком міжнародно-орієнтованих брендів із ретельно продуманим виразом українського становища на тих ринках, де наша продукція не має такої популярності. Однак, використовуючи правильно та ретельно сплановану реалізацію цього шляху, може відбутися покращення ставлення до бренду «Зроблено в Україні».

Кропітка робота з глобального розвитку, впровадження стратегії бренду має забезпечувати роботу над якістю не лише самого товару, а й послуг. Потрібно використовувати найсучасніші інновації, стійкі та прозорі прийоми та підходи.


Замовити комплексне створення бренду в нашій студії
Ви можете за телефоном: +38 067 799-84-98
.


 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98