Створення бренду "з нуля"

Роботи > Створення бренду "з нуля"

Створення назви, логотипу:

Розробка міжнародної назви для компанії, яка знаходиться у Відні, Австрія.

Компанія допомагає у сфері освіти в Австрії (зарахування до університетів, вищих шкіл, приватних та державних курсів, шкіл), а також займається процесом імміграції до Австрії від першого контакту з навчальним закладом до отримання ВНЖ у новій країні (можлива допомога з різними видами ВНЗ: возз'єднання сім'ї, підприємницька віза тощо).

Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути унікальною та універсальною (тобто у світі не повинно бути аналогічних назв, + вільний домен для сайту .com). Компанія планує працювати не лише у сфері освіти, а й займатися питаннями, пов'язаними з відкриттям бізнесу, покупкою нерухомості в Австрії, мовною школою. Назва компанії має асоціюватися з тематикою діяльності, довірою та високим рівнем обслуговування. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві EVOLANTA.

Назва компанії утворена від об'єднання слів:

EVOLUTION (англ.) - розвиток, перебудова, вивчення (навчання).

LANGUAGE (англ.) - мова.

Назва символізує діяльність компанії, підкреслює її серйозність та професіоналізм.

Солідна, сувора, цікава та універсальна назва, яка підходить як до тематики освіти, так і для відкриття бізнесу, купівлі нерухомості, мовної школи.


До розробки логотипу бренду Замовником були висунуті наступні вимоги - простий у використанні і образ, що запам'ятовується.

Логотип складається з назви торгової марки та знака у вигляді стилізованої першої та четвертої літери назви: E+L. Шрифтове написання назви у логотипі “EVOLANTA” розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду.

Колірне рішення логотипу виконане в дуже рідкісному поєднанні кольорів: темно-коричневому та бірюзовому. Коричневий колір викликає відчуття простоти та гармонії. Одночасно зі спокоєм, коричневий колір означає серйозність та відповідальність. Бірюзовий колір символізує авторитет, спокій, впевненість, лояльність, визнаність, честь та довіру.




Відгук:

П.І.Б.: Катаріна Хуан

Компанія: EVOLANTA

Посада: Директор

Місто: Австрія, Відень

Ми замовляли у компанії розробку назви та логотипу. Фахівці компанії FloMaster/LogoMaster якісно надали свої послуги.

Нам сподобалося, що вони працювали набагато швидше за зазначені терміни. Надали багато варіантів на вибір і якщо ми просили доопрацювання та надання додаткових варіантів, то йшли на зустріч і відправляли все того ж дня. Ми не знали, як має все виглядати і повідомили лише загальні критерії.

Тому дуже тішить, коли виконавець добре розуміє, що хоче клієнт і чудово втілює це в життя.

Важко знайти хорошу компанію у цій сфері. І я вважаю, що нам дуже пощастило з першого разу не помилитись та потрапити на таких професіоналів. Думаю, що ми ще обов'язково звернемося до вас із проханням розробити фірмовий стиль і радимо компанію знайомим.

 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98