Брендинг на основе названия Клиента

Роботи > Брендинг на основі назви Клієнта

Розробка логотипу:

Науково-дослідний інститут прикладної електроніки (НДІ ПЕ) був створений у 1999 році з метою розробки та постановки у виробництво сучасних електронних пристроїв для промисловості, енергетики, зв'язку та медицини.

Підприємство пропонує сучасні пристрої керування насосами для різних галузей промисловості та сільського господарства. Насосна автоматика серії AKN оснащена сучасними спеціалізованими мікропроцесорними контролерами, що забезпечують широкі функціональні можливості та різноманітність різних алгоритмів роботи керованого насосного обладнання, забезпечує надійне керування та комплексний захист насосів від аварійних режимів, тим самим значно продовжуючи термін експлуатації насосного обладнання.

До нас у студію звернулися за розробкою логотипу для ТМ “AKN”, створенням фірмового стилю та редизайном існуючого оформлення приладів під новий стиль. На першому етапі, був розроблений простий та лаконічний логотип ТМ “AKN” – що складається зі шрифтового зображення назви та елемента у вигляді трикутної стрілки – що відображає динаміку розвитку бренду та стабільність роботи пристроїв. На другому етапі був створений фірмовий стиль, і після цього дизайн оформлення всіх типів приладів НДІ ПЕ, що випускаються.


Створення фірмового стилю:



Редизайн етикетки, розробка нового дизайну приладу:


 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98