Створення бренду "з нуля"

Роботи > Створення бренду "з нуля"

Створення назви, логотипу:

Розробка назви для школи ділового розвитку - тренінги, психологічні консультації, психотерапія; майстер-класи; жіночі тренінги; жіночий клуб.

Основні побажання Клієнта були наступними – назва повинна викликати інтерес, бути красивою та легкою для сприйняття, відображати специфіку роботи школи та можливість зміни людського життя на краще. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві PEGASA.

Назва утворена від слова PEGAS.

Пегас (др.-грец. Πηγσоς) — крилатий кінь.
Pegas (італ.) - білокрилий кінь у хмарах на небі.

Походження імені Пегас неясно, зазвичай його відносять до субстратних слів. Іноді воно зіставляється з епітетом лувійського бога грози - "сяючий". Тамплієри поміщали Пегаса на свій герб; він символізував красномовство, славу та споглядання.

Асоціації назви: прагнення до досконалості та розвитку людини, як образ Пегаса, що злітає вгору на Олімп.

Символічно приурочити народження школи з такою назвою у 2014 році – т.к. це рік Синього Коня. Кінь енергійний і витривалий. Вона любить трудівників та поважає почуття свободи.

У розробленому логотипі компанії використано символ Пегаса – як надійності, довіри та працьовитості школи, якій можна довіряти. Він яскраво символізує зростання та розвиток: пегас (символ піднесення, піднесення, красномовства, вміння донести свою думку) на зльоті та стрілочка під ним, яка спрямована праворуч - вгору, що означає зростання та розвиток, а також досягнення цілей.

Логотип за своєю суттю відбиває нову якість життя. Візуально образ логотипу можна взяти в невидимий трикутник, це один із найпотужніших і універсальних символів. Рівносторонній трикутник – сонячний знак, що представляє життя, серце, гору та сходження, добробут та гармонію. Також такий вид символізує завершення.

Створення фірмового стилю:




Відгук:

П.І.Б.: Воронцова Софія Віталіївна

Компанія: Школа ділового розвитку "PEGASA"

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м.Рівне

Школа ділового розвитку "PEGASA" висловлює свою благодарність за плідну співпрацю. Незважаючи на деякі робочі моменти, робота з Вашою організацією залишила по собі лише приємні емоції.

Хотілося б побажати ще більше креативу та влучності думок. Адже саме ці риси творчої діяльності допомагають досягати ще вищих творческих злетів. Зі своєї сторони рекомендуємо всім Вашу організацію, як надійного партнера та хорошого друга.

 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98