Статті

Як придумати назву для фірми, компанії.



Якщо людина тільки починає свій бізнес, то перше з чим вона стикається, це як вигадати назву для фірми в Україні (Київ). Назва фірми чи компанії це перша, з чого почне майбутній Замовник своє знайомство з компанією. Таким чином, дуже бажано, щоб назва якнайточніше відображала сферу діяльності компанії. Назва також має бути легко вимовною, запам'ятовується і бажано унікальною та оригінальною. Якщо у вашої майбутньої назви дуже коротке слово, це тільки бонус, оскільки створити назву з 4-7 літер, яка б вміщала сенс і відображала специфіку діяльності компанії – це дуже круто.

Розробити коротку назву для фірми – завдання не з легких, і в даний час краще звернутися за цією допомогою до фахівців, наприклад, у нашу студію. Час таких назв, як АТЛАНТ, СЯЙВО, КОНКОРД, БАРОН і т.д. минуло, всі вони вже давно зареєстровані.

Найпростіший підхід на початку роботи зі створення назви фірми - це відображення прямих асоціацій, пов'язаних із профілем діяльності компанії. Назва, на пряму пов'язана з характером товару чи послуги, яку пропонує компанія, допоможе споживачеві швидше зрозуміти специфіку діяльності. Наведемо тут найпростіший приклад: назва «БАЛЕТКА» для дитячої балетної студії у Києві буде доречнішою і зрозумілішою, ніж назва «ЗІРКА».

У випадку, коли фірма працює в дуже поширеному сегменті - такому, як наприклад - вікна, двері, доставка їжі - піца і т.д. Одночасно виникає багато проблем, оскільки практично неможливо використовувати прямі асоціативні назви. У цьому випадку можна спробувати використовувати частини імен та прізвищ власників компанії, абстрактні чи не прямі асоціативні варіанти назв. Такі варіанти імен можуть стати чудовою та оригінальною назвою. Також можна використовувати прийом із використанням іноземних слів.

Якщо ви таки самі не змогли визначитися з назвою, наша студія із задоволенням допоможе вам у цьому питанні. Розробка гарної, унікальної та вдалої назви для компанії – це наша робота! Будемо раді співпраці з вами.


Замовити комплексне створення бренду в нашій студії
Ви можете за телефоном: +38 067 799-84-98
.


 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98