Статті

Дизайн упаковки, розробка упаковки, етикетки - як важлива частина бренду.



Дизайн упаковки можна сплутати з роботою, яку потрібно зробити. Тому дизайн упаковки можуть замовляти у непрофесійних дизайнерів чи навіть робити самостійно. Іноді дизайн упаковки або дизайн етикеток замовляють у компанії, яка опікується печаткою упаковки. Це докорінно невірний підхід, адже дизайн упаковки (розробка упаковки) та виробництво упаковки – дві різні речі. Власники торгових марок (а також більшість розробників) іноді забувають, що від дизайну упаковки залежить, як довго Ваш товар лежатиме на полицях.

Покупець робить вибір, коли приходить до магазину: форма, колір, стиль, зображення та тексти, все це відіграє найважливішу роль. Сьогодні розробка упаковки, сама упаковка – один із найефективніших інструментів при прямих продажах. Отримайте найменшу перевагу перед конкурентами у вигляді правильних зображень та текстів на упаковці – і Ви отримаєте набагато більше продажів.

Наша студія спеціалізується на створенні таких зображень та текстів, які миттєво донесуть до глядачів основні якості та переваги вашого товару. Попередні опитування цільової аудиторії дають нам інформацію для дизайну упаковки, яка продаватиме. Навіть без масштабного просування, правильний дизайн упаковки стане ключем до продажу, якого не буде в аналогічних товарів.

Дизайн етикеток широко застосовується там, де на вже готову упаковку, тару чи коробочку наклеюється паперова, або полімерна етикетка (газовані напої у пластикових пляшках, питна вода в пляшках, консерви, побутова хімія тощо). Дизайн етикеток відіграє таку ж важливу роль при продажах, як дизайн упаковки. Той факт, що етикетка займає лише 50% від усієї поверхні упаковки (або навіть ще менше) не означає, що дизайн етикеток можна зробити на власний смак. Технологія опитувань тут може відіграти вирішальну роль. Адже якщо Ваші конкуренти беруть ідеї зі стелі, значить, у Вас є можливість використовувати цю їхню слабкість, щоб продавати більше і частіше.


Замовити комплексне створення бренду в нашій студії
Ви можете за телефоном: +38 067 799-84-98.


 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98