Статті

Вартість ребрендингу, розробка бренду, ціна в Україні



Дуже часто нам ставлять питання про ціну ребрендингу. З повною впевненістю можемо сказати, що вартість ребрендингу не перевищує, а найчастіше буває такою самою, як вартість розробки нового бренду. Цю ціну дуже легко аргументувати, т.к. всім зрозуміло, що побудувати щось завжди простіше, ніж переробляти вже побудоване (тим більше не зрозуміло, як це було зроблено).

Робота з ребрендингу не передбачає великої свободи дій, навпаки, фахівець працює у строго відведених йому рамках, які сформовані попередніми проблемами бренду. Це ми відчули повною мірою створюючи новий логотип води, тобто. ми проводили повний ребрендинг ТМ. Коли ми продемонстрували Замовнику наші твори, які були виконані з урахуванням нової легенди бренду та позиціонування – всі вони були відзначені. Довелося переробляти з нуля, тобто. вийшло так, що рамки роботи були настільки звужені, що в нас майже не вистачало повітря для нових творінь. Проте зданий сенс подолав, і їм таки знайшли компроміс. Що з цього вийшло, ви зможете побачити у розділі РОБОТИ.

Хотілося б зазначити, що ребрендинг у жодному разі не можна розглядати як ремонт бренду. Дуже часто після оновлення та створення нової концепції бренду ТМ починає стрімко рухатися до нових вершин і досягнень. Вона набуває нових шанувальників.

Ціна ребрендингу складається з: покращення іміджу бренду, зміна філософії позиціонування. Всі ці дії спрямовані на комплексне омолодження та покращення бренду. Таким чином, роботу з ребрендингу потрібно розглядати як омолодження та своєрідну модернізацію бренду, як початковий етап на шляху до нових досягнень.


Замовити комплексне створення бренду в нашій студії
Ви можете за телефоном: +38 067 799-84-98
.


 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98