Статті

Як створити український бренд схожий на західний?



Деякі наші клієнти запитують у нас - чи можливо створити український бренд за західними рецептами? Відомо, що основною особливістю нашої країни є український досить своєрідний менталітет (гуцули.. одесити), здатний іноді видозмінити бренд та його позиціонування до невпізнання. Іноземні фахівці стверджують, що не має значення, якою мовою говорить бренд зі споживачем, а мовляв, більш важлива його правильна і чітка виразність, яка дозволить бренду бути успішним у всіх країнах світу. Тут потрібно знати свої переваги перед конкурентами і те, як їх висловити, втілити їх у життя. Чи потрібно, щоб українські бренди запитали себе, чим вони можуть бути корисні для світу? Ті, хто володіє дійсно цінними продуктами або послугами, обов'язково стануть успішними в усьому світі і будуть добре продаватися.

Нам зараз складно розмежувати поняття брендингу як мистецтва та брендингу як виконання замовлення клієнта. Тут важливо розуміти різницю між брендом та торговою маркою. Тільки тоді стане зрозумілою різниця між вигодою бренду та мистецтвом при його створенні.

Сама сутність бренду - це те, що власник бренду хоче, щоб було міжнародним брендом. Це не те, що йому пропонується, а те, що він сам бачить. Можна полюбити, що це його індивідуальність.


Замовити комплексне створення бренду в нашій студії
Ви можете за телефоном: +38 067 799-84-98
.


 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98