Статті

Створення упаковки етикетки бренду в Україні. Товарний брендінг. Розробка креативної упаковки



Створення упаковки чи етикетки бренду є частиною товарного брендингу. Дуже часто останнім часом застосовується й у сфері продажу послуг. І хоча створення упаковки та для товару не є обов'язковим пунктом, упаковка (особливо унікальна та креативна упаковка) дозволяє використовувати додаткові функції у боротьбі за вашого покапателя. Згідно з дослідженнями аналітиків деяких товарних груп, наприклад алкоголю та цигарок, реклама яких заборонена по більшості рекламних каналів, дизайн упаковки є єдиною доступною формою просування.

Відомо, що для великої кількості категорій товарів рішення про купівлю ухвалюється в останній момент. У цьому випадку дизайн упаковки – останній ступінь, здатний вплинути на остаточний вибір покупця. Дизайн етикетки чи упаковки здатний компенсувати недоліки товару чи підкреслити його смакові чи практичні переваги лише зовнішнім виглядом.

Таким чином, створення креативної та унікальної упаковки представляє великий простір для фантазії та роботи, дозволяючи створювати напрочуд привабливі форми упаковок, які при цьому будуть зовсім не дорогими у виробництві. Важливо розуміти, що так само, як і розробка логотипу, фірмового стилю, слогана, сайту, створення упаковки є наступним кроком на шляху побудови образу бренду. Дизайн упаковки має чітко укладатися у рамки вже заданого платформою бренду напрямку.

При цьому дизайн упаковки є найбільш повним та яскравим проявом фірмового стилю, в ньому знаходять вираз графічні форми, кольори, шрифти та елементи, визначені під час роботи над корпоративним стилем. Найчастіше саме упаковка є найбільш лаконічним виразом бренду, принаймні його візуальною складовою. Створення упаковки та етикетки є відповідальним етапом роботи студії, результат якого дає зрозуміти, наскільки вірним є шлях, визначений у рамках формулювання та розвитку платформи вашого нового бренду.


Замовити комплексне створення бренду в нашій студії
Ви можете за телефоном: +38 067 799-84-98
.


 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98