Статті

Розробка та просування сайту бренду в Україні



У нашій студії є окремий підрозділ (FloMaster® Web & Design Studio), який займається створенням сайту майбутнього бренду. Дуже часто, наших Клієнтів цікавить весь перелік робіт зі створення бренду з нуля, фіналом цієї всієї роботи, як правило, є створення сайту і потім його грамотне і правильне просування.

Нагадаємо, що сьогодні наявність сайту для бренду - це вже не забаганка, це як колеса у машини, без яких бренд не може рухатися далі. Сайт є важливою формою комунікації та реалізації філософії бренду. Створення сайту для бренду надає унікальні можливості прямого спілкування з покупцями, швидкого донесення інформації, встановлення прямої комунікації.

Розробка сайту компанії чи товару є наступним етапом створення бренду після визначення стратегії бренду, неймінгу, слогану, розробка логотипу, фірмового стилю, бренд-буку. Фірмовий стиль бренду обов'язково має знайти свій відбиток у дизайні сайту — інакше споживач може сприйняти бренд. Це також стосується і контенту сайту: тексти та форма спілкування повинні чітко дотримуватися емоційної складової бренду та підкріплювати його позиціонування.

Сайт надає найбільш гнучкий та універсальний елемент брендингу, який може змінюватися паралельно з прогресом бренду. Найчастіше на першому етапі розробляється промо-сайт, який згодом розширюється до корпоративного сайту або інформаційного порталу. Великі корпорації розробляють сайти під кожен свій бренд – це може бути: сайт-візитка, промо-сайт, міні-соціальна мережа, рекламний сайт.

Присутність бренду в інтернеті не обмежується лише створенням сайту. Важливо правильно просувати його потім, таким чином паралельно організуються спільноти бренду у традиційних соціальних мережах, що дають можливість безцінного спілкування в реальному часі зі споживачами та дозволяють своєчасно коригувати образ бренду та реагувати на можливі проблеми. Спеціальні тематичні сайти присвячені специфіці бренду – тут також дуже важливі.


Замовити комплексне створення бренду в нашій студії
Ви можете за телефоном: +38 067 799-84-98
.


 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98