Статті

Розробка платформи бренду в Україні



Розробка платформи бренду - це найскладніший і важливий етап, про який багато хто іноді забуває, починаючи роботу відразу з розробки назви. Платформа це те, що відрізняє ваш бренд від конкурентів. Платформа бренду - це суть бренду, що формулює що, кому і як говоритиме або доноситиме майбутній бренд.

Можна привітати такий приклад, ви заходите, наприклад, в електричку, і бачите, що всі місця зайняті. Щоб зайняти своє місце, вам потрібно щоб хтось вийшов. Але, як правило, пасажири не поспішають і вам потрібно придумати якийсь оригінальний хід - щоб вам поступилися місцем. Наприклад: ви вагітні або ви пенсіонер:) Так само і у випадку з позиціонуванням бренду. Щоб зайняти своє місце продукт повинен мати конкретну причину, яка пояснює, чому він повинен зайняти саме це місце і чим він відрізняється від інших. Така образно сформульована причина є позиціонування бренду.

Залежно від умов ринку та дій брендів-конкурентів визначення політики бренду може укладатися в одну з існуючих стратегій або створити новий напрямок. Приводом для правильного позиціонування бренду то, можливо опора на емоційну складову бренду, і раціональні переваги продукту, але має враховувати все численні аспекти майбутньої платформи бренда.

Вибір правильного напряму позиціонування підкажуть аналіз цільової аудиторії та сфери діяльності бренду. Правильна платформа бренду – запорука успіху продукту чи фірми в умовах нашого ринку. Отже, на завершення, хочеться ще раз наголосити, що платформа бренду - це зміст цінності бренду, який необхідно донести до цільової аудиторії.


Замовити комплексне створення бренду в нашій студії
Ви можете за телефоном: +38 067 799-84-98.


 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98