Статті

З чого розпочати створення бренду компанії? Стратегія створення та розробки бренду в Україні



Після виведення бренду на ринок - він починає працювати, і дуже часто говорять, що бренд компанії створюють покупці своїм до нього ставленням.

З цим можна погоджуватися, а можна й поставити під велике питання цей вислів. потрібно розібратися в цьому питанні, що і буде викладено у статтях нашого сайту. Як такий брендинг - це процес розробки бренду, створення та просування платформи бренду та подальша його робота на ринку.

Наша студія створює максимально ефективні передумови для створення торгової марки - статусом бренду. Сама робота над платформою бренду включає значну кількість обов'язкових етапів роботи. У процесі роботи Клієнт, працюючи з нашою студією, визначає, що йому потрібно в першу чергу і потім вже ми розпочинаємо роботу по кожному етапу.

Стандартно, мінімальний набір послуг при створенні бренду включає: неймінг, розробку слогана, дизайн логотипу, створення фірмового стилю, створення сайту та запуск реклами для початкового просування. Якщо це продукт, однозначно знадобиться створення ефективного та унікального дизайну упаковки, розробки промо-матеріалів, формування спільноти бренду шляхом просування в соціальних мережах та багато іншого.


Замовити комплексне створення бренду в нашій студії
Ви можете за телефоном: +38 067 799-84-98.


 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98