Статті

Ребрендинг в Україні – відкоригувати бренд, створення бренду з нуля. Створення бренду компанії, брендинг.



Ребрендинг – зміна існуючого бренду. Іноді здається, що цей напрямок брендингу здається менш трудомістким, але це не так.

Часто бренд, який розробляється з нуля, займає менше часу, ніж бренд над яким виробляється ребрендинг. Дуже складно відкоригувати бренд, який має значну історію позиціонування та сприйняття цільової аудиторії.

У разі ребрендингу роботи також починаються з дослідження - як і при створенні бренду з нуля. Однак, якщо при створенні нового бренду основний акцент дослідження робиться на конкурентному середовищі та споживчому аналізі, то тут уся увага фокусується на аналізі самого бренду. Студія аналізує та дає відповіді на такі запитання:

1) Які елементи ідеологічної платформи існуючого бренду виявилися слабкими та потребують доопрацювання та вдосконалення?

2) Як працює неймінг бренду?

3) Які проблеми існують в айдентиці бренду?

4) Чи існують негативні аспекти сприйняття існуючого бренду у цільової аудиторії?

Після проведеного дослідження можна видозмінити ідеологічну платформу бренду, і вже на базі даних змін коригувати бренд, а також розпочинати створення стратегії цієї торгової марки.

Створення бренду компанії, брендинг — основний напрямок роботи нашої студії. Наша студія має багаторічний досвід успішної та плідної роботи в цьому напрямі (як у галузі створення абсолютно нового бренду, так і у сфері модифікації існуючих брендів, ребрендингу). Структура студії створена таким чином, щоб компетентно та високопрофесійно вирішувати питання на всіх етапах створення бренду.


Замовити комплексне створення бренду в нашій студії
Ви можете за телефоном: +38 067 799-84-98.


 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98