Створення бренду "з нуля"

Роботи > Створення бренду "з нуля"

Створення назви, логотипу:

Розробка назви для салону краси (Київ, Україна), який знаходиться в торговому центрі та орієнтований на відвідувачів із середнім та вищим рівнем достатку: працівники офісів, освітньої та театральної сфери, відвідувачі ТЦ.

Основні побажання Клієнта були такими - назва повинна легко запам'ятовуватися, бути красивою, приваблювати. Звучання на західний (можливо французький) манер. Колірне рішення – фіолетовий, червоний. Назва має добре звучати російською та англійською мовами. Мовне написання – латиниця.

Після розгляду запропонованих варіантів, Замовник зупинився на назві Violenta.

Це придумана назва, яка походить від:

Violet (франц.) – фіолетова, фіолетова квітка.

Віолеáтта (Віолет) — жіноче ім'я, етимологічно походить від латинського viola — фіалка. Найбільше популярно в Італії та Франції.

Віоленти (від латів. violent — шалений), види, найбільш потужні за здатністю утворювати співтовариства або впроваджуватися в них, енергійно розвиватися, захоплювати територію, утримувати її за собою, придушувати суперників енергією життєдіяльності, що перевершує, і повнотою використання ресурсів середовища.

Розроблена назва асоціація з експресивною, красивою, яскравою і наполегливою французькою дівчиною, а також з фіолетовим кольором та гарною запам'ятовуваністю назви.

Violenta - це більше, ніж звичайний комплекс перукарських послуг, косметичних та масажних процедур, нігтьового сервісу. Це територія творчості, світ ексклюзивного стилю, особливе місце, де Ваші мрії про прекрасний і неповторний зовнішній вигляд готові втілитись в реальність.




 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98