Створення бренду "з нуля"

Роботи > Створення бренду "з нуля"

Створення назви, логотипу:

Розробка назви для компанії, яка надає консалтингові послуги в галузі якості та безпеки продуктів харчування та непродовольчої групи товарів, у тому числі проводить семінари, тренінги, майстер-класи та конференції, а також проводить оцінку (аудит) підприємств виробників продукції.

Основні побажання Клієнта були такими: назва повинна викликати асоціацію постійної роботи над собою, професіоналізму послуг, щирості та відкритості перед Замовником. Основна ідея – дати впевненість у порядності послуг на професійному рівні, та можливості отримати відповіді на питання, що виникли.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві FACTORUM.

Це вигадана назва, отримана поєднання слів: ФАКТ, ФОРУМ.

ФАКТ – дійсна, цілком реальна подія; те, що справді сталося, відбувається.

ФОРУМ – (перен.) місце великих зборів, громадських виступів.

Назва співзвучна зі словом ФАКТОТУМ (лат. fac totum - роби все) - довірена особа, яка виконує всілякі доручення.

Назва несе у собі зосередження фактів, спілкування – семінари, тренінги, конференції, роботу із замовниками, виконання ролі довіреної особи (при аудиті підприємств).

Так само російською мовою назва складається з двох слів: ФАКТОР РОЗУМ(А), що підкреслює професіоналізм послуг, що надаються, щирість і відкритість.



Створення фірмового стилю, поліграфії:

Створення брендбука:

Відгук:

П.І.Б.: Чорний Сергій Вікторович

Компанія: ТОВ "Центр експертних рішень"

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Велике дякую команді професіоналів, які знають свою справу! Діти, з Вами легко і приємно було співпрацювати, незважаючи на мої завищені запити :)

Хочу побажати Вам згідливих клієнтів та цікавих проектів, а також реалізації Вашого прихованого потенціалу. Ще раз "ДЯКУЙ" за чудову реалізацію мого бачення бренду!

 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98