Створення бренду "з нуля"

Роботи > Створення бренду "з нуля"

Створення назви, логотипу:

Розробка назви торгової марки, під якою будуть виробляти спеціальні рюкзаки для шукачів скарбів, страйкболістів, мисливців, воєнізованих підрозділів, загонів спеціального призначення (Беркут, МНС). Компанія знаходиться в Сімферополі (Україна).

Передбачається, що на першому етапі ТМ просуватиметься на аудиторію людей, які люблять активний спосіб життя в країнах СНД та Європи. Надалі продажі рюкзаків будуть для мисливців та військових підрозділів.

Таким чином, назва має бути розроблена на основі латиниці. Воно має асоціюватися із силою, чоловічим початком, надійністю, практичністю. Назва повинна легко читатися та розумітися різними мовами.

Замовник так представив картину потенційних покупців рюкзаків: припустимо, вам потрібен рюкзак для одноденних походів, а також для повсякденного використання. Ви що хочете бачити у виробнику? Аудиторія шукачів скарбів не хоче видавати себе! СтрайкБолісти люблять назви пов'язані з війною та різними військово-бойовими фразами. Мисливці, швидше за все, не найвибагливіші, але люблять першість. Так от назва ТМ має підходити для всієї цієї аудиторії.

Після обговорення всіх запропонованих варіантів, Замовник зупинився на назві STELSO.

Це вигадана назва, співзвучна з англійським словом Stealth - хитрий, невидимий, тихий.

Назва повністю відображає та відповідає тематиці: нові технології, потайливе пересування, невидимість для суперників та противників.






Відгук:

П.І.Б.: Саулов Олексій Євгенович

Компанія: СПД Саулів

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Сімферополь

Замовляв у студії розробку торгової марки.

Після виконання всієї роботи залишився дуже задоволений! Із задоволенням рекомендую Вашу компанію як надійного, креативного та оперативного виконавця. Загалом поганого сказати не можу, мені сподобалося в нашій співпраці все. Думаю якщо треба буде щось ще розробити то звертатимуся до Вас знову.

Успіхів та процвітання! Дякую за виконану роботу!

 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98