Створення бренду "з нуля"

Роботи > Створення бренду "з нуля"

Створення назви, логотипу:

Нова талановита київська студія, яка займається проектами дизайну інтер'єру. У студії розробляється якісний та сучасний дизайн інтер'єру. Студія виготовляє дизайн інтер'єру: квартир, будинків, офісів, ресторанів, магазинів, готелів.

Розроблюваний дизайн інтер'єру може полягати як в оформленні однієї окремо взятої кімнати, так і в розробці концепції всього приміщення в цілому з переплануванням, вибором стильових рішень та декоруванням.

Замовником ставилося завдання розробити таку назву, щоб вона мала глибокий філософський зміст, була рідкісною і незабутньою.

Після обговорення всіх запропонованих варіантів, Замовник зупинився на назві APRIORY.

APRIORY (Апріорі) - видозмінене слово, що походить від латинського словосполучення "a priori". Арпіорі – це знання, яке незалежно від нашого досвіду; те, що відомо наперед. Цей філософський термін набув важливого значення в теорії пізнання та логіки завдяки Канту. Ідея знання апріорі пов'язана з уявленням про внутрішнє джерело активності мислення.

Простіше кажучи, апріорі це істина. А істина, як відомо, не підлягає жодним сумнівам і існує незалежно від нашого особистого світогляду, і не має жодного відношення до поняття "правда", яка може бути у всіх своя і часто помилкова.

Слон у логотипі уособлює мудрість та знання. У багатьох країнах він символізує такі якості, як гідність, проникливість, інтелект, терпіння, а також вірність, миролюбність, довголіття, процвітання, щастя. У буддизмі слон - найбільш шанована священна тварина. Це символ духовного знання та стабільності.

Студія APRIORY, використовуючи активне мислення та фантазію, запропонує вам справді неповторний дизайн проект інтер'єру!


Створення слогану:
Затишний світ у гармонії з мрією!

Створення сайту:

www.apriory.com.ua




Створення фірмового стилю, поліграфії:










Відгук:

П.І.Б.: Євгенія Валеріївна

Компанія: Студія дизайну «APRIORY»

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Після дуже тривалого відбору компаній, ми вирішили звернутися до студії дизайну FloMaster та LogoMaster! Перед студією ставилося завдання створити нам назву, слоган, логотип, фірмовий стиль, бренд-бук та сайт. Це досить великий обсяг роботи, який під силу далеко не кожній студії. Але, що дуже приємно, ми були вражені Вашим стилем роботи, який визначається такими словами, як обов'язковість, креативність, уважність до побажань клієнта.

Особисто я не маю слів, щоб висловити вам всю нашу подяку. Ви справжні професіонали своєї справи та великі трудівники. Ви працюєте за європейськими стандартами, де до клієнта ставляться з повагою та усією увагою. Дякую за той час, що ми працювали разом, за те, що ви вносили на сайт усі наші побажання, які навіть не входили до ціни нашого договору. Це говорить багато про що. Нехай Бог благословляє вас! Ви лідери у своїй справі!

 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98