Створення бренду "з нуля"

Роботи > Створення бренду "з нуля"

Створення назви, логотипу:

Реалізація дитячих товарів вікової групи до 4 років. Основними групами товарів є стільчики для годування, ліжечка, ходунки, постільні комплекти, дитячі велосипеди, коляски, іграшки тощо.

Основна аудиторія нового бренду – батьки, які готуються до народження дитини, батьки та матері дітей віком до 7 років, люди, що дарують продукцію в подарунок.

Після обговорення всіх запропонованих варіантів, Замовник зупинився на назві CASATO.

CASATO перекладається з італійської як: рід, сім'я, походження.

Та сама назва схожа на російське слово КАСАТИК, що означає голубчик, милий. Ласкаве звернення до дитини.

Назва символізує міцну сім'ю, турботу про дитину, теплі сімейні стосунки, любов до своєї дитини.


На сьогоднішній день ТМ Casato - це відомий польський бренд, що випускає широкий асортимент колясок, дитячих меблів та спального приладдя. При вказівці країни виробника товарів цього бренду можна зустріти і Польщу, і Китай, тому що частина виробничих потужностей компанії справді знаходиться в Китаї, але це аж ніяк не позначається на зниженні якості продукції. Дитячі товари бренду Casato мають низку конструктивних особливостей, які вигідно виділяють їх на тлі навіть дорожчих аналогів. Коляски Casato та інші товари бренду виготовляються лише з високоякісних матеріалів, які не мають у складі різних шкідливих речовин. Безпека та висока якість продукції цього бренду була підтверджена європейськими сертифікатами.


Створення фірмового стилю:


Коляски Casato та інші товари бренду враховують фізіологічні особливості малюків, мають ергономічний дизайн, який тільки підвищує рівень комфорту як для малюків, так і для їхніх батьків. Завдяки і демократичній ціні, і багатофункціональності, і практичному сучасному дизайну коляски Casato та дитячі меблі від цього виробника завоювали довіру батьків не лише у себе на батьківщині у Польщі, а й в інших європейських країнах.



Коляски Casato прогулянкового типу відрізняються надійною конструкцією. У них є стійка колісна база і міцна рама сучасної ергономічної форми. Окрім цього, оббивки колясок Casato прогулянкового типу утеплені, щільні і не пропускають вітер, а каптури настільки глибокі, що навіть у горизонтальному положенні спинки розкладаються до бампера. Також замість традиційних вузьких бамперів у більшості моделей колясок Casato є невеликий столик, де крихітці зручно розкласти іграшки чи пляшечки. Ще однією безперечною перевагою колясок Casato є наявність великого багажного кошика та великого утепленого чохла на ніжки. Одним словом, у прогулянкових візках від цього виробника ваш малюк почуватиметься дуже комфортно, а для зручності батьків бренд випускає такий дитячий транспорт, який буде легко складати, зберігати чи перевозити.

Коляски Casato не є єдиним напрямком виробництва компанії. В асортименті бренду є також яскраві і функціональні ходунки, в яких малюк, що підріс, зможе безпечно вчитися ходити, високі стільчики для годування і стільчики-трансформери, які в міру дорослішання крихти можна переробити в окремий стільчик і столик, красиві дерев'яні ліжечка з різними модифікаціями. , відкидний бік тощо), постільні комплекти для ліжечок з натуральних тканин, комоди з відділеннями для сповивання малюка та інші меблі.

 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98