Створення бренду "з нуля"

Роботи > Створення бренду "з нуля"

Створення назви, логотипу:

Ребрендинг центру естетичної медицини та косметології «КосМед», м.Чернівці, Україна, ліцензія МОЗ України від 01.06.2009 р. №471482, який розпочав свою діяльність у 2002 році. Центр пропонує лікування, профілактику естетичних недоліків та шкірних хвороб.

Назва центру та айдентика повністю застаріла за 16 років діяльності, тому керівництвом було прийнято рішення провести повний ребрендинг центру.

Роботу розпочали з розробки нової назви бренду. Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути цікавою та легкою для запам'ятовування. Асоціюватись із тематикою салону, красою, результатом після проведення процедур. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві Allegrés.

Allegrés – спрощена назва, що походить від слова allgrésse (алегрес) – перекладається з французької, як: радість (доставляти радість).

Центр приносить радість своїм Клієнтам – тут Ви отримуєте професійний спектр послуг і залишаєтеся повністю задоволені результатом.

All (eng.):

  • весь, вся, все; цілий
  • найбільший, граничний, максимально можливий
  • цілком, повністю, повністю.

Тобто. ВСІ напрямки послуг:

  • Плазмаліфтинг
  • Fraxel - ремоделювання
  • Лазерна косметологія
  • Косметологія для обличчя та ін.

Частина слова Allegrés утворена так само від: ingressus (латинь) - рух.

Тут закладено динамічність зростання центру, як з професійної точки зору, так і у фінансовому напрямку (отримання доходу, що постійно збільшується).

Гарне, м'яке слово, що відображає високий рівень центру, стабільність роботи.

Слово починається на букву “А” – символ лідерства та першості, а також на першу букву прізвища керівника центру.


До розробки логотипу бренду Замовником були висунуті наступні вимоги - простий у використанні і образ, що запам'ятовується. Головне – це простота у способі майбутнього нанесення цього логотипу на різні поверхні – вивіску, візитку, пакет тощо.

Знак розробленого логотипу виконаний у вигляді абстрактної фігури схожої з одного боку на квіточку, з іншого - на процес однієї з послуг центру косметології. Загальний сенс знака – це створення краси.

Колірне рішення логотипу виконане в зеленому (його різні відтінки) та блакитному кольорі. Саме життя, природа, гармонія – ось що безпосередньо означає зелений колір у цьому логотипі. Крім того, саме цей колір прийнятий у всьому світі, як найбезпечніший. Зелений у психології є символом м'якості та спокою, він заспокоює та створює відчуття гармонії та довіри до центру косметології. Блакитний – колір води, чистоти та легкості, він говорить про надійність та стабільність бренду.

Шрифтове написання назви “Allegrés” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду. Для розшифровки діяльності було заведено використовувати в логотипі дескриптор “центр косметології”.






Створення слогану:
Сучасна медицина краси

Створення фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який відображає динаміку розвитку бренду. В рамках замовлення розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверт, фірмовий бланк. Розроблений фірмовий стиль, що з динамічних ліній, відбиває оперативне надання послуг. Основною відмінністю стилю є строгість і запам'ятовуваність.



Розробка бренду бука:

Протягом двох тижнів було виконано завдання щодо створення та погодження бренд бука. Особливу увагу Замовник просив приділити опису логотипу та його нанесенню на різні площини, а також опису застосування фірмового стилю.



Відгук:

П.І.Б.: Антименюк Олександр та Антименюк Тетяна

Компанія: Центр косметології "Allegrеs"

Посада: Засновники

Місто: м. Чернівці, Україна

Шановні "FloMaster & LogoMaster Studio"!

Дякую Вам, за виконану роботу та творчий сучасний підхід. Пунктуальність та креативність поєднуються одночасно, що зайвий раз підкреслює Ваш високий професіоналізм.

Сподіваємось на подальшу співпрацю...

Ми подали наш бренд на реєстрацію. Зараз ведемо переговори про можливість змінити приміщення. Обов'язково, коли настане час, поділимося з Вами фотозвітом з нового місця.

 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98