Створення бренду "з нуля"

Роботи > Створення бренду "з нуля"

Створення назви, логотипу:

Розробка міжнародної назви бренду весільних суконь для Anna Sposa.

Основні побажання Клієнта були наступними – потрібно придумати назву бренду, яка буде запам'ятовуваною, легко вимовною та короткою. Також обов'язково воно має бути унікальним (тобто у світі не повинно бути аналогічних торгових марок, + вільний домен для сайту .com).

Назва має асоціюватися з розкішшю, високою ціною, якістю та престижем. Наречена повинна почуватися королевою в день весілля у цій сукні. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві Brilanta.

"Brilanta" - вигадана назва, походить від:

Brilliant (англ.) – блискучий, блискучий.

Лань (укр., рус.) – граціозна, як лань.

Наречена виглядатиме яскраво і чарівно (блискатиме) у весільній сукні від ТМ "Brilanta".

Асоціації: брендова весільна сукня, високий рівень продукції.



До розробки логотипу бренду Замовником були висунуті наступні вимоги - простотою у використанні та образ, що запам'ятовується. Головне – це простота у способі майбутнього нанесення цього логотипу на різні поверхні.

Розроблений логотип виконаний у вигляді монограми. У знаку зашифрована буква “B” з елементами квітки, крила метелика, що пурхає, що надає витонченості, елегантності та відображає високий рівень виробів. Шрифтове написання назви “Brilanta” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та виконане у суворій манері виконання.

Колірне рішення логотипу виконане з використанням золотого кольору для передачі високого рівня суконь та сталого розвитку бренду. Золотий – колір розкоші, багатства, пов'язаний з ідеями процвітання, стабільності, миру та довіри.




Створення слогану:
Perfect Look

Створення фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який відображає красу та витонченість бренду. В рамках замовлення розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверт, фірмовий бланк. Розроблений фірмовий стиль виконаний у строгому стилі із застосуванням витончених декоративних елементів. Основною відмінністю розробленого стилю є запам'ятовуваність і елегантність.



Елегантність, загадковість, жіночність, індивідуальність, витонченість, витонченість, грація – все це незмінно присутнє у сукнях Brilanta by Anna Sposa. Дизайнери бренду завжди йдуть у ногу з часом у світі весільної моди, втілюючи у своїх виробах найсміливіші вимоги сучасних наречених, не забуваючи, звичайно ж, і про класичні канони. Колекції завжди вражають різноманітністю моделей - тут є приталені і пишні сукні, спокусливі по фігурі, А-силуети, моделі прямого крою зі спідницями, що струмують, і багато іншого. Французькі мережива, ручна вишивка доповнять розкішний образ нареченої. Завдання кожної такої сукні – підтверджувати існуючу у світі думку про природну красу та індивідуальність кожної дівчини.



 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98