Створення бренду "з нуля"

Роботи > Створення бренду "з нуля"

Створення назви, логотипу:

Розробка міжнародної назви бренду весільних суконь (Молдова).

Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути унікальною (тобто у світі не повинно бути аналогічних компаній + вільний домен для сайту .com). Назва має асоціюватися з тематикою бренду, стилем, розкішшю, гламуром, солідністю та високою якістю продукції. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві Royaldi.

Придумана назва бренду Royaldi створена на західний манер і утворена від слів:

Royal (англ.):
- царський, королівський;
- розкішний, чудовий
- першокласний, відмінний.

Valde (лат.) - дуже, дуже, дуже.

Altus (лат.):
- високий
- крутий
- благородний
- піднесений.

Об'єднання цих слів створює образ розкішних, королівських, чудових суконь, які ефектно виділять наречену на весіллі найвищого рівня.

Індивідуальний стиль, повний жіночної елегантності, у виконанні з тканин преміального рівня набуває неповторної розкоші, яка також відрізняє кожну весільну сукню цього бренду.

На підсвідомому рівні в цій назві закладено довіру до торгової марки, що дуже добре відбиватиметься на продажу та просуванні бренду.



До розробки логотипу бренду Замовником були висунуті наступні вимоги - простотою у використанні та образ, що запам'ятовується. Головне – це простота у способі майбутнього нанесення цього логотипу на різні поверхні. Таким чином, було прийнято рішення використовувати шрифтовий логотип без графічної частини. Шрифтове написання назви в логотипі розроблено дизайнерами нашої студії у суворій та елегантній манері виконання.

Колірне рішення логотипу виконане з використанням чорного кольору, як найуніверсальнішого у сфері моди.



Створення фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який відображає красу та витонченість бренду. В рамках замовлення було розроблено стандартний набір документів: візитні картки, бирка, фірмовий бланк. Розроблений фірмовий стиль виконаний у строгому стилі із застосуванням витончених декоративних елементів. Основною відмінністю розробленого стилю є запам'ятовуваність і елегантність.



 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98