Створення бренду "з нуля"

Роботи > Створення бренду "з нуля"

Створення назви, логотипу:

Розробка назви компанії, яка займається вирощуванням та переробкою горіхоплідних культур - фундук, мигдаль, волоський горіх (Україна, Одеська обл., Біляївський р-н., с.Холодна Балка).

Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути солідною, цікавою, унікальною та легкою для запам'ятовування. Асоціюватись із сферою діяльності. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві FILBERT.

FILBERT (англ.):
- ліщина, фундук
- лісовий горіх
- ліщина
- горіховий
- франт, денді

Назва на європейський манер, з одного боку, на пряму відображає тематику діяльності компанії, а з іншого говорить про те, що це лідери (найкращі, найпомітніші, денді) у своїй сфері діяльності.



До розробки логотипу бренду Замовником були висунуті наступні вимоги - простотою у використанні та образ, що запам'ятовується. Головне – це простота у способі майбутнього нанесення цього логотипу на різні поверхні.

Логотип складається із знака у вигляді горіхоплідних культур - фундук, мигдаль, волоський горіх, які взяті в овал та назви "FILBERT". Колірне рішення логотипу виконане з використанням двох кольорів: зеленого та червоного. Це поєднання досить рідкісне. Зелений колір відображає натуральну та екологічно чисту продукцію, а червоний – лідерство.

Шрифтове написання назви “FILBERT” у логотипі розроблено дизайнерами нашої студії та адаптовано під загальний стиль бренду.




Створення фірмового стилю:

Особливу увагу хочеться приділити фірмовому стилю, який відображає динаміку розвитку компанії. В рамках замовлення розроблено стандартний набір документів: візитні картки, конверт, фірмовий бланк. Розроблений фірмовий стиль з елементами листочків рослин, актуальний завжди та доречний практично скрізь. Основною відмінністю стилю є строгість, запам'ятовуваність і елегантність.



Розробка дизайну буклету:

Розробка дизайну та верстка буклету для ТОВ НВО «Філберт» (Україна) - високотехнологічне сільськогосподарське виробництво, що використовує технології інтенсивного землеробства, краплинного поливу, датчики вологи в ґрунті, інтелектуальне підживлення рослин за принципом "необхідне вчасно", віддалений контроль за поливом та виробництвом. Основні культури, що культивуються - горіхові, а саме: фундук, мигдаль, волоський горіх.



 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98