Брендинг на основе названия Клиента

Роботи > Брендинг на основі назви Клієнта

Розробка логотипу:

«АРВ Казахстан» - компанія, що динамічно розвивається, створена з метою організації поставок на ринок Казахстану, високоякісного, сучасного, затребуваного та екологічно бездоганного дерев'яного підлогового покриття, терасної та фасадної дошки з термообробленої деревини, а також матеріалів для декор оздоблення.

До нашої студії, за рекомендацією старого Замовника з Казахстану, звернувся директор компанії «АРВ Казахстан» Цой Ігор Дін-Кукович за розробкою візуального образу бренду преміум сегмету PARKETMASTER – створенням логотипу та фірмового стилю.

Знак розробленого логотипу виконаний у вигляді з'єднання щита з паркетною дошкою та дубовим листком. Щит уособлює надійність і міць натурального паркету, а також шляхетність. Аркуш дуба одночасно відображає натуральність та надійність бренду.

Шрифтове написання назви в логотипі розроблено дизайнерами нашої студії. Темно-коричневий колір логотипу відображає стабільність, лідерство та надійність.



Розробка фірмового стилю:

Фірмовий стиль розроблений у класичному стилі – поєднання тонких ліній та логотипу. Основною відмінністю класичного стилю є стриманість, строгість, стабільність і елегантність. Класика органічно поєднує в собі функціональний та естетичний аспекти, він не впадає в око, а привертає увагу своєю якістю та надійністю.

Назва PARKETMASTER дуже точно відображає основні принципи торгової марки - це сучасний паркет дуже високого рівня, який відрізняє надійність, елегантність, красу і зручність у використанні.


П.І.Б.: Цой Ігор Дін-Кукович

Компанія: TM "Parketmaster"

Посада: Директор

Країна, місто: Казахстан, м. Алмати

Хочу подякувати студії в особі керівника проекту Волхонського Андрія Сергійовича за сумлінну та оперативну роботу. Бажаю вам успіху та процвітання!

 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98