Брендинг на основе названия Клиента

Роботи > Брендинг на основі назви Клієнта

Створення логотипу:

Американський футбол – невідома для багатьох гра. Але якщо виділити час і вникнути, зрозуміло її суть, філософію, можна з упевненістю сказати, що це спорт, який дає колосальний всебічний розвиток і не тільки. Спорт, що дозволяє відчути яскравість та красу спортивного шоу із незабутнім драйвом гри, в яку занурюєшся з головою.

Заняття американським футболом у секції СК «Молотобійці» – це комплекс ретельно запланованих тренувань, який дає дітям стійкий фізичний та інтелектуальний розвиток.

До нашої студії звернувся наш давній Клієнт і дуже хороша людина - Президент та засновник клубу Вадим Болейко, за допомогою зі створення логотипу. Після детального обговорення ми запропонували Замовнику більше десятка різних концепцій логотипу. Одна з концепцій, що складалася з об'ємного молотка в русі, була відібрана та ретельно доопрацьована.

Дуже важливим у роботі було подальше універсальне використання та нанесення логотипу на різні площини, т.к. логотип повинен однаково добре виглядати як при вишивці, так і при друкуванні на спортивному екіпіруванні, транспорті, інвентарі і т.д. Було розроблено дві мовні версії логотипу: HAMMERERS / МОЛОТОБІЙЦІ.

У результаті вийшов красивий та стильний логотип, який використовується спортивним клубом вже понад 6 років.

Примітка: HAMMERERS перекладається з англійської як МОЛОТОБІЙЦІ.











 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98