Брендинг на основе названия Клиента

Роботи > Брендинг на основі назви Клієнта

Розробка логотипу:

Адвокатське об'єднання «Всеукраїнська гільдія адвокатів» - це команда професійних юристів із багаторічним досвідом роботи. Фахівці компанії надають повний комплекс юридичних послуг як приватним особам, так і в сегменті B2B. Головне завдання компанії – забезпечення правової безпеки клієнтів та захист їх інтересів.

Замовником було поставлено завдання розробити логотип, який би передавав вікові традиції юриспруденції, шляхетність, класику, якість та довговічність. Юридична компанія працює вже багато років. Юристи та адвокати – досвідчені та професійні співробітники, які знають не лише законодавчу базу, а й можуть вирішити будь-яке складне неординарне завдання. Це дорого та елітно, можна сказати інакше – їхні послуги для обраних.

Логотип компанії виконаний у гербовому стилі. У центрі композиції розміщений щит, що означає захист та заступництво. З верхньої частини щита виходить перо ручки - основний елемент вузла пір'яних ручок, що пише. Перо означає роботу з паперами, підпис, перемогу, моральність та чистоту.

На щиті розміщені ваги правосуддя, що означає неупередженість та чесність. Терези - стародавній символ міри та справедливості. У християнстві ваги є символом та атрибутом Всевишнього Судді. Дві чаші терезів, розташовані поруч, утворюють вісімку - символ нескінченності та вічного руху.

Вертикальний елемент ваг виконаний у вигляді стилізованої колони, що стоїть на платформі з трьох блоків, у верхній частині якої знаходиться імператорська корона (цей елемент був взятий зі старовинних книг по юриспруденції і називається Стовп Закону - історична російська емблема Міністерства Юстиції , що є увінчаною короною колоною з прямокутним щитком з написом "ЗАКОНЪ").




Кольорове рішення логотипу виконано в золотистому кольорі, що передає багатство, справедливість, силу, вірність, сталість та могутність.






 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98