Створення бренду "з нуля"

Роботи > Створення бренду "з нуля"

Створення назви, логотипу:

Розробка міжнародної назви. Компанія Akin OTO TIC. ve SAN.LTD.STI. (Istanbul, Turkey) займається виробництвом гальмівних колодок та продажем запчастин для вантажівок, автобусів, комерційного транспорту.

Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути унікальною (тобто у світі не повинно бути аналогічних ТМ, + вільний домен для сайту .com та .com.tr). Назва має асоціюватися з тематикою діяльності (автозапчастини), надійністю, якістю та звучати європейською. Так само воно має легко читатись і не мати нічого спільного з релігією чи еротикою. Назва має бути доступною для реєстрації ТМ у Туреччині, ЄС та СНД у сфері запчастин та комплектуючих для автотранспорту: розділи 12 та 35. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві LAGORT.

LAGORT (ЛАГОРТ) - вигадана назва на європейський манер.

Походить від слів:

LIGA (нім.) – ліга, союз, об'єднання.

ORT (нім.) – місце, пункт.

Місце об'єднання найкращих технічних рішень та фахівців для виробництва якісних запчастин.

LAG (англ.):
- планка
- брусок
- покривати ізоляцією.

Брусок = гальмівна колодка.

Розроблена назва LAGORT відображає тематику автозапчастин, легко запам'ятовується та однаково вимовляється всіма мовами.

Логотип майбутнього бренду було розроблено у шрифтовому варіанті, тобто. без графічного елемента (знак) у логотипі. Таким чином, логотип буде універсальним для майбутнього нанесення продукції компанії. Для відображення тематики вантажних автозапчастин на букві О зробили 10 отворів (бо вантажівки в основному використовують диски на 10 болтів).

ПРИМІТКА: перед початком роботи керівництво компанії AKIN OTO TIC. ve SAN.LTD.STI. у складі п'яти осіб відвідало наш офіс студії у Києві. У процесі переговорів з перекладачем ми обговорили всі етапи роботи та вимоги Замовника до неймінгу та логотипу, на підставі яких ми склали та підписали технічне завдання на роботу. Весь процес роботи та погодження зайняв 5 місяців.





Відгук:

П.І.Б.: Сівак Андрій

Компанія: AKIN OTO LTD

Посада: Менеджер ЗЕД

Країна, місто: Turkey, Istanbul

Наша компанія шукала спеціалістів для створення нового бренду. Ми розглядали як місцеві компанії, і закордонні. Наш вибір припав на компанію “LogoMaster/FloMaster Studio”. Відмінне портфоліо, співвідношення ціна якості, оперативно відповідають на запити та вникаючи у побажання намагаються знайти ідеальний результат.

Як результат створили унікальну ТМ та відмінний логотип. Дякуємо за роботу, терпіння та успіхів Вам!

Особисто рекомендую цю компанію, Ви не пошкодуєте!

 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98