Створення бренду "з нуля"

Роботи > Створення бренду "з нуля"

Створення назви, логотипу:

Компанія (Україна, м. Львів) займається виробництвом національного одягу - вишиванок. Фахівці компанії розробляють модель, підбирають дизайн вишивки, крій, пошиття, вишивки. При виготовленні використовуються лише якісні матеріали.

Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути цікавою, унікальною та незабутньою. Асоціюватися зі сферою діяльності – національним одягом. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві MELANIKA.

Назва походить від слів: МЕЛАНКА та НІКА.

МЕЛАНКА – українське ім'я.

Існує народна літературна драма: НАША МЕЛАНКА ПАНІ.

Можна сказати, що назва МЕЛАНКА пов'язана з гарною господаркою, яка виготовляє національний одяг, тобто. з якісним українським виробником одягу.

НІКА - (грец. «перемога») — ім'я давньогрецької богині перемоги.

Іншомовні аналоги: англ. Nike, білор. Ніка, італ. Nike, нім. Nike, словенний. Nike, укр. Ніка.

Та сама назва НІКА говорить про лідерство (перемогу), тобто. це успішна ТМ.





Логотип бренду виконано у вигляді старовинного орнаменту української вишивки, який своїм походженням та традиціями сягає корінням у глибину століть. Символіка орнаментів української вишивки збігається з візерунками, якими прикрашали посуд стародавніх поселенців України доби трипільської культури.

За мотивами виконання, орнаменти української вишивки діляться на три основні групи, а саме: рослинні, геометричні та зооморфні. Дані елементи візерунків відображають вірування та поклоніння наших предків різним культам. В основі рослинного орнаменту закладено культи поклоніння рослинам та природі. Найпоширенішим символом є "дерево життя", яке зображується у формі гілок або листя. Зооморфічна вишивка зображує солярних та тотемічних тварин та звірів, які символізують три яруси «дерева життя».

Відповідно до уявлень наших предків, орнаменти української вишивки розміщували на тих елементах одягу, які відкривали тіло: низ рукавів, поділ, горловина, нагрудна частина.





Відгук:

П.І.Б.: Пришляк Ігор

Компанія: ТМ “MELANIKA”

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м.Львів

Дуже задоволений компанією FloMaster, дуже професійний та відповідальний колектив. Усі виконують чітко та вчасно, а найголовніше якісно та красиво. Окрема дяка вам п.Андрію, що ви допомогли мені у всіх питаннях, які мені були цікаві, ви допомогли мені дуже.

Приємно спілкуватися з такими професіоналами як ви. Неодмінно звертатимуся ще. Дякую!!!

 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98