Створення бренду "з нуля"

Роботи > Створення бренду "з нуля"

Створення назви, логотипу:

Розробка міжнародної назви для ріелтерської компанії (Austria, Vienna), яка в майбутньому так само займатиметься девелоперською діяльністю (керівники мають досвід управління великими проектами: від проектування до успішного завершення та обслуговування об'єктів).

>

Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути унікальною (тобто у світі не повинно бути аналогічних компаній + вільний домен для сайту .com). Назва має асоціюватися з тематикою діяльності, солідністю, успіхом, інноваційним підходом до ведення бізнесу, європейськими цінностями та культурою. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві Sotherra.

Sotherra (Сотерра) - новостворене вигадане слово. Походить від слів:

Soter (латинь) - рятівник.

Sotan (нім.) - подібний, такого роду, благородний.

Sottocapo (італ.) - заступник, помічник.

Terra (лат.) – земля, територія.

Назва повною мірою відображає тематику ріелторської та девелоперської компанії. Це компанія, яка допомагає підібрати потрібний об'єкт, веде усі роботи як ваш помічник.

Sotherra - красиве і незабутнє слово, яке викликає довіру, а також відображає професіоналізм бренду.

Головною метою компанії є надання широкого спектру послуг, зокрема. залучення інвесторів на фінансування великих девелоперських проектів біля всієї Європи. Продаж готових об'єктів є супутнім бізнесом. Також компанія планує допомагати в бізнес-імміграції на території ЄС, щоб партнери компанії могли перевезти свою сім'ю в безпечну, екологічно чисту, розвинену державу.

Створення міжнародного бренду для ріелтерської та девелоперської компанії (Real Estate and Development) було здійснено протягом одного місяця.





 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98