Брендинг на основе названия Клиента

Роботи > Брендинг на основі назви Клієнта

Громадська організація “АКАДЕМІЯ МЕДИКО-БІОЛОГІЧНИХ НАУК УКРАЇНИ” - наукова організація у галузі біології та медицини. Основними напрямками діяльності є: біологія та медицина, фізіологія, екологічна та екстремальна медицина; розробка біологічних систем життєзабезпечення; клітинна фізіологія та біотехнологія; психофізіологія; медико-біологічне забезпечення, включаючи питання радіаційної безпеки; вивчення механізмів адаптації здорової людини до впливу факторів довкілля.

Логотип організації був виконаний у серйозному класичному стилі та на пряму відображає тематику медицини (медичний хрест) та біологію – електронний мікроскоп та зелені листочки. Мікроскоп знаходиться на постаменті у вигляді давньогрецької колони, яка відображає поєднання вікових та сучасних технологій у науці, їх ґрунтовність та інноваційність.

Створення фірмового стилю:

Фірмовий стиль виконаний у «суворій» формі, але з чітким розумінням того, що ця строгість має відтінок наукових досліджень, а не юридичної фірми чи фінансової установи. Розроблені елементи фірмового стилю безпосередньо відбивають специфіку роботи громадської організації.

Розробка дизайну диплома:

Дизайн диплому розрахований на вручення академікам, професорам, докторам та кандидатам наук, та виконаний у класичній формі побудови таких макетів документа. Диплом – це нагорода, а значить виглядати вона повинна відповідно, щоб людина могла, не соромлячись, повісити її у своєму кабінеті на стіну. Зазвичай дизайн диплома мають стандартну структуру: логотип, назву організації, від імені якої вручається документ, назву документа, і по центру ім'я та прізвище нагороджуваного, із зазначенням яких заслуг.

Хоча диплом є документом, але ми постаралися зробити його якомога красивішим, складнішим і незабутнішим. У роботі був використаний розроблений фірмовий стиль з колірним рішенням організації, а також додані додаткові графічні елементи для створення потужного єдиного образу.

Дуже важливим моментом є використання шрифтів. Шрифти мають бути великими та читабельними, щоб диплом можна було прочитати з певної відстані. Важливу роль при цьому відіграє контрастність кольору шрифту та фону – шрифти в жодному разі не повинні зливатися з останнім.

Для дипломів існують певні особливості дизайнерського оформлення: наявність рамки, захисної сітки, використання декоративних графічних елементів, візерунків, елементів гравюр, декоративних та захисних гільйоширних елементів, тангірних сіток, мікротексту.

Формат виконання диплома є стандартним аркушем паперу з одностороннім друком розмірами 21,0 х 29,7 сантиметра, тобто формат А4. Друк диплому може бути виконаний стандартним офсетним, цифровим та шовкотрафаретним друком. Зазвичай використовується якісний щільний папір преміум класу, найчастіше застосовується папір особливого дизайну або картон. Для цих цілей найбільш підходяща щільність паперу від 250 до 300 г/кв.метр.



 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98