Брендинг на основе названия Клиента

Роботи > Брендинг на основі назви Клієнта

Розробка логотипу:

Австрійська трейдерська компанія Martin Waldbeeren GmbH займається постачанням заморожених ягід та фруктових концентратів на харчову промисловість ринків Європи та Штатів.

Основні клієнти - виробники джемів, йогуртів, соків, ринок органічної продукції. Мета компанії - вийти на ринки США (зараз відбуваються лише поодинокі поставки) і трохи згодом на Японію. Основний продукт – ягоди чорниці. Далі йдуть – ожина, журавлина, брусниця, бузина, малина. Тобто основний продукт – лісова ягода у промислових масштабах на індустрію.

ВИМОГИ ЗАМОВНИКА ДО РОЗРОБКИ ЛОГОТИПУ: Розробка логотипу має бути зроблена згідно з фен-шуй (з урахуванням рекомендованих кольорів та стихії для цього бізнесу). Загальний стиль логотипу – європейський, стриманий австрійський. Логотип не громіздкий, чистий, більш простий, ніж складний. Головне посилання – надійний та стабільний партнер, ягідно-фруктова індустрія.

РЕЗУЛЬТАТ: Як знак логотипу використана стилізована ягода. Зелений лист - посил до тематики "біо". Так як 70% прибутку приносить продаж чорниці, було прийнято рішення використати силуетне (схематичне) зображення ягоди чорниці. Загальна форма знака розташована згідно фен-шуй по висхідній: ліворуч – праворуч та вгору.

Фірмові кольори за фен-шуй, говорять про те, що торгівлі та трейдерській діяльності підходить стихія вогню, а це червоний та помаранчевий кольори, форма трикутна або нагадує вогонь (овальна). Всі ці значення були використані та реалізовані для розробки логотипу. Ми віримо у те, що логотип має силу опосередковано впливати на роботу та долю компанії. Тому, дуже ретельно аналізуємо та надаємо особливого значення символам та колірним рішенням.







Відгук:

П.І.Б.: Yulia Martin

Компанія: Martin Waldbeeren GmbH

Посада: CEO

Країна, місто: Austria, Graz

Студія FloMaster треті за рахунком дизайнери, які розробляли нам логотип, і саме їхній варіант ми затвердили. Хлопці працюють і відповідають дуже швидко, що, на мій досвід, вигідно відрізняє їх на тлі інших.

З нашими вимогами - класичного нейтрального логотипу, та ще й по фен шуй - FloMaster впоралися на відмінно. Рекомендую!

 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98