Створення бренду "з нуля"

Роботи > Створення бренду "з нуля"

Створення назви, логотипу:

Компанія (Україна, м. Київ) займається виробництвом меблів з натурального дерева – шафи, ліжка, тумбочки, стільці та інше.

Основні побажання Клієнта були наступними – назва має бути солідною, цікавою, унікальною та незабутньою. Асоціюватись із сферою діяльності – вироби з дерева. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві CRONBERG.

Придумана назва бренду на німецький манер.

Утворено від з'єднання слів:

КРОНА (рус.) - сукупність гілок та листя у верхній частині дерева.

CRONY (англ.) - близький, нерозлучний друг; дружба.

BERG (нім.) - гора, брила.

Назва відображає тематику виробів із дерева. Бренд, який кожен день для вас є надійним другом – якісні натуральні меблі.

У назві простежується німецька педантичність та чіткість до ведення бізнесу, висока якість виробів бренду.

Логотип бренду виконаний у вигляді поєднання знака та шрифтової назви виконаної у кольоровому рішенні золотавий та темно-синій. Знак у вигляді кола, що відбиває зріз дерева, всередині якого знаходиться орнамент із листя. Для солідності додано друге коло у вигляді золотого лаврового вінка переможця, що говорить про солідність і лідерство бренду.





Створення фірмового стилю:

Природна краса меблів з натурального дерева, шляхетні лінії, вишуканий стиль, надійність та комфортність - очевидні переваги колекцій меблів з дерева. Це можливість красиво оновити інтер'єр та атмосферу будинку. Меблі з масиву дерева мають особливий колорит. Важливою перевагою є краса та довговічність цього природного матеріалу.

Компанія CRONBERG допоможе вибрати Вам надійні, якісні меблі для спальні, їдальні, кабінету або дитячої. Для виготовлення меблів найчастіше використовуються такі породи дерев як: дуб, вільха, сосна, ясен, модрина. Використовуються високоякісні комплектуючі, які забезпечують надійність та бездоганність усіх конструктивних елементів меблів.






 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98