Створення бренду "з нуля"

Роботи > Створення бренду "з нуля"

Створення назви, логотипу:

Розробка назви для ТМ весільних суконь. Сукні розраховані в основному на аудиторію Дагестану та Чечні (один з основних напрямків), а також на Європу.

Основні побажання Клієнта були наступними – назва бренду має бути запам'ятовуваною, легко вимовною та короткою. Асоціюватись з якістю, престижем. Наречена має почуватися королевою. Можливо, використовувати у назві букву R (пов'язано з дизайнером). Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві Ardeni.

Ardeni - вигадана назва, походить від:

ardente [італ.]:

  • палаючий, вогненний, палаючий
  • палкий, полум'яний, пекучий, пристрасний
  • яскравий

denaro [італ.] – багатство.

Головний герой весілля – це наречена і її образ безпосередньо пов'язаний і запам'ятається її унікальною весільною сукнею. Наречена має виглядати яскраво та красиво. Ця назва підкреслює з одного боку дуже високий рівень виробів, з другого – неповторний образ нареченої. Найяскравіші та найзабутніші враження від сукні та образу дівчини в ньому!

Бренд весільних суконь, який виглядає багатим.

У такому вбранні наречена виглядатиме невинно, але водночас спокусливо.

Назва схожа на звучання з Ardennes [англ.] - Арденни (висота, західний край Рейнських Сланцевих гір; на території Бельгії, Франції, Люксембургу).

Відображення європейської якості продукції. Бренд, що стоїть вище (підноситься) над багатьма весільними торговими марками – тобто. на голову їх вище за рівнем виготовлення, матеріалами і т.д.

Для бренду було розроблено логотип у стилі леттерингу – ручного напису, який відображає ніжний, витончений та жіночий образ торгової марки, а також показує індивідуальність та ручну роботу в кожному виробі. Як знак використовувалася діадема - жіноча прикраса з дорогоцінного каміння у вигляді відкритої корони.

Даліте застосування логотипу можливе у двох різних варіантах - з фірмовим знаком і без нього (якщо буде необхідність розміщення тільки напису або знака на бирці сукні).







Відгук:

П.І.Б.: Григірчик Євгена

Компанія: ТМ "Ardeni"

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м.Чернівці

У короткий термін було запропоновано дуже велику кількість назв.

Швидка лаконічна робота виконана за всіма моїми критеріями.

Велике спасибі за вашу працю та терпіння.

 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98