Ребрендинг

Роботи > Ребрендинг

Редизайн логотипу:

ТОВ «Баварія» під торговою маркою “Баварія” виробляє широкий асортимент ковбасних виробів та м'ясних делікатесів високої якості, що виготовляються на німецькому устаткуванні. Білоцерківський м'ясокомбінат є одним із найкращих підприємств області та входить до складу провідних підприємств України, про що свідчать нагороди та дипломи, отримані компанією протягом усього періоду діяльності.

До нас у студію звернулися за редизайном логотипу. Основне завдання – розробити правильну побудову логотипу, а також зробити його простим для використання на різних носіях за допомогою зменшення кількості кольорів та графічних елементів.

Баварія – це чудова німецька якість та дивовижний смак продукції. Це дбайливе ставлення до покупця, вікові традиції виробництва.

У процесі роботи Замовнику було запропоновано різні концепції логотипу.

Використовувалися такі символи як:

  • старовинні замки та будівлі (данина віковим німецьким традиціям).
  • лев (зв'язок із гербом Баварії).
  • образ Баварського Графа / Герцога (знак якості продукції, що передається з покоління до покоління).
  • образ єдинорога - міфічної істоти, що символізує чистоту (продукції, її високу якість).
    Довідка: особливий інтерес єдиноріг завжди викликав у німецькомовних народів. У середні віки зображення цих граціозних тварин, яких вони називали айнгорнами, часто використовувалися в геральдиці та при оформленні палаців. Гірський Баварський ліс здавна вважався місцем проживання єдинорогів.
  • образ голови корови (пряме відображення сфери діяльності).
  • перша літера назви “Б” на щиті з візерунком (відображає запам'ятовуваність знака логотипу та відображає вікові німецькі традиції виробників м'ясної продукції).

Кольорове рішення логотипу виконано в харчовому кольорі – бордовий (відбиває м'ясну тематику) та золотистий (відбиває високу якість продукції). Шрифт – сучасний, стилізований під німецькі шрифти.

Після обговорення зі студією, Замовником було затверджено нижченаведений логотип, який дуже легко адаптується та наноситься на будь-який вид упаковки та етикетки.




 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98