Брендинг на основе названия Клиента

Роботи > Брендинг на основі назви Клієнта

Відмальовка логотипу:

Компанія МАЙСТЕР ПРЕМІУМ, власник ТМ "START" на постійній основі реалізує великим та дрібним оптом скраплений газ високої якості по Україні. Доставка здійснюється в будь-яку точку України. Мережа заправок також пропонує клієнтам дизельне паливо українського та зарубіжного виробництва. Паливо відповідає вимогам Європейських стандартів, має низькі показники вмісту сірки.

До нашої студії звернулися за відтворенням існуючого логотипу у векторний формат, розробкою слогана, фірмового стилю та створенням бренду бука.

Слоган:
Feel free, fill LPG

Примітка: LPG - Liquefied petroleum gas (англ.) - Зріджені вуглеводневі гази. Призначені для застосування як паливо, а також використовуються як сировина для органічного синтезу.




Розробка фірмового стилю:

Розробка фірмового стилю починається з глибокого вивчення сфери діяльності бренду. Попередній аналіз - найважливіша частина побудови фірмового стилю. Після вивчення та аналізу фахівцями нашої студії було прийнято рішення використати динамічний фірмовий стиль. Дане явище дуже гнучке та мобільне, здатне обійти обмеження статики. Це ідеальне поєднання унікальності, індивідуальності, впізнаваності та, водночас, динамічності та варіативності. Розробка фірмового стилю – це обов'язково індивідуальний процес, адже головна його мета – створення унікальності бізнесу.

Запропонований Замовнику стиль був розроблений на основі професійних знань та досвіду фахівців з маркетингу та реклами, графічних дизайнерів.




Створення брендбука:

Узагальнення всіх елементів фірмового стилю оформляється в брендбук – зведення задіяних графічних елементів, стандартів та правил їх використання у повсякденній діяльності бренду. Це докладна інструкція, де кожен співробітник компанії будь-коли може уточнити особливості оформлення будь-якого елементу фірмового стилю.



Звертаємо вашу увагу, що Ви завжди можете звернутися до нашої студії для того, щоб замовити створення індивідуального зовнішнього вигляду для вашого бізнесу, який дозволить виділити його на тлі конкурентів та залучити додаткових клієнтів. Ціни наших послуг – середні на ринку Києва (України), а остаточну вартість робіт ми завжди визначаємо індивідуально, з урахуванням ваших побажань, ситуації у обраній сфері діяльності та необхідного обсягу робіт, які вимагатиме розробка логотипу, слогану, фірмового стилю та брендбуку. >


Відгук:

П.І.Б.: Коваленко Артем

Компанія: "Майстер Преміум"

Посада: Менеджер

Країна, місто: Україна, м. Одеса

Оперативно, якісно, рекомендую.

 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98