Створення бренду "з нуля"

Роботи > Створення бренду "з нуля"

Створення назви, логотипу:

Розробка назви для юридичної компанії. Сфера діяльності: юридичний консалтинг, захист бізнесу, консультації, судові суперечки, комплексне вирішення питань.

Основні побажання Клієнта були наступними – назва має говорити про те, що це абсолютно нова компанія, яка не схожа не на одну з існуючих на ринку. Вигадана назва має асоціюватися з успіхом, інноваційним підходом до ведення бізнесу, європейськими цінностями, культурою, має свій унікальний смак та почуття стилю. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві ASPEC .

У цій назві використовується абсолютно нестандартний підхід до розробки назви, виходячи зі сфери діяльності майбутньої компанії.

ASPEC = As. P. E. C.

As [англ.] – однаково, однаково.

Professional [англ.] – професійний.

Energy [англ.] - Енергія, сила; інтенсивність, потужність, енергійність.

Center [англ.] – центр.

Юридичний центр, який однаково є як професійним, так і енергійним та потужним помічником, як для роздрібного, так і корпоративного клієнта.

Провівши аналогію з компанією, можна сказати, що вона допомагає людині у скрутну хвилину, дає свою енергію та забезпечує душевну рівновагу Клієнта (що дуже! важливо). Тут Ви отримуєте захист та вирішення своїх питань.

Назва утворена частково від: ASPECT [англ.] – аспект, сторона, погляд, думка.

Компанія, яка обстоює свою точку зору, має свій погляд на проблеми та вирішує їх за допомогою інноваційних технологій.

Назва співзвучна з: ASPIC [англ.] - Лаванда. Лаванда – рослина доброї енергії. Вважається, що вона приносить удачу і захищає людину. Символізує ЗАХИСТ, довголіття, щастя, душевну рівновагу. Вважається, що лаванда заспокоює нервову систему, допомагає відновити сили після емоційних навантажень, знімає перепади настрою.



Створення фірмового стилю:



Створення брендбука:



Відгук:

П.І.Б.: Олександр Кобіжча

Компанія: ASPEC Law Firm

Посада: Керуючий партнер

Співпраця з LogoMaster розпочалася з зустрічі, на якій було презентовано ідею, яка надалі, завдяки Команді LogoMaster, трансформувалася у бренд.

Хлопці висококласні фахівці! Під час роботи я не раз ловив себе на думці, що хлопці читають мої думки і наперед знають, що я скажу або, що хочу. Але, фішка в тому, що вони максимально відкриті, вміють працювати в команді і дозволяють тобі стати частиною команди.

Андрію, у Вас класна команда! Дякую Вам, удачі!

 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98