Брендинг на основе названия Клиента

Роботи > Брендинг на основі назви Клієнта

Створення логотипу:

До нас звернулася за створенням логотипу та фірмового стилю студія дизайну інтер'єру "ARNIKA design" (Казахстан, м. Алмати). Студія розробляє дизайн інтер'єру будь-яких приміщень: і невеликих квартир, багатоповерхових котеджів. Співробітникам компанії цікаві різні стилі, напрямки та призначення приміщень. Мета роботи – ексклюзивне втілення Вашої мрії у реальність. Назва ARNIKA придумана Замовником. У нього немає певного перекладу, що створює назву ореол загадковості.

Вимоги до логотипу були такі: простий, лаконічний і стильний, що відображає сферу роботи. Колірне рішення: чорний та білий колір.

Клієнту було запропоновано різні унікальні концепції тематики логотипу. Серед усіх було відібрано концепцію використання в логотипі предмета інтер'єру, такого як торшер, який передає з одного боку напрямок роботи – дизайн інтер'єру, а з іншого – відображає яскраві та індивідуальні ідеї, що народжуються в головах дизайнерів, що передається через призму світла лампи. /p>

У додатку до логотипу було розроблено фірмовий стиль візитних карток: білий та чорний фон (день та ніч), що відображає постійну роботу студії над проектом Клієнта. Як відомо, геніальні ідеї спадають на думку не лише вдень, а й уночі. Кольорові лінії (райдуга) на торшері відображає багатогранність рішень та різноманітність стилів у дизайні інтер'єру.





Створення фірмового стилю:







Відгук:

П.І.Б.: Пак Ольга Інокентіївна

Компанія: Дизайн студія "ArnikaDesign"

Посада: Керівник

Країна, місто: Казахстан, м. Алмати

З компанією "LogoMaster" було дуже приємно працювати. Студія витримала всі терміни виконання робіт строго за графіком, і потрапляння в ціль було з 1-го разу. Було надано велику кількість варіантів логотипу, і було з чого вибрати. При першому погляді мені сподобалося відразу кілька логотипів, і я обрала найбільш підходящий за всіма критеріями.

Те, що я обрала вашу студію серед усіх українських - говорить про Ваш високий професіоналізм і чуйне розуміння свого клієнта.

Хочу побажати всій команді успіхів та процвітання!

 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98