Брендинг на основе названия Клиента

Роботи > Брендинг на основі назви Клієнта

Розробка логотипу:

До нашої студії звернулися за створенням логотипу, упаковки та оформлення магазину для бренду “ВАХ” - натуральні спеції та приправи.

TM “ВАХ” - сучасна молода енергійна компанія, що вивчає нові підходи до звичних речей, пропонує унікальні суміші спецій, прянощів та приправ, які зроблять будь-яку приготовану страву витвором мистецтва.

На першому етапі було розроблено шрифтовий логотип, який передає натуральність продукції бренду, а також відображає ЕКО-тематику.



Розробка дизайну етикетки Сванської солі:

Сванська Сіль - унікальний екологічно чистий натуральний продукт без консервантів, який не має аналогів на українському ринку. Поява його в Україні стала можливою лише після того, як стародавні грузинські кухарські династії відкрили секрет приготування приправи “Сванська сіль”, яку досі виробляють лише у Сванетії - високогірному районі Грузії. Рецепт солі зберігався Сванами багато століть і передавався з покоління до покоління, у наш час він став основою та гордістю кулінарії Сванетії та всього Кавказу.

Розроблений дизайн етикетки передає специфіку Кавказу та виконаний у веселій мультиплікаційній манері – розроблено персонаж, а назва написана унікально-відмальованим рукописним шрифтом.



Розробка дизайну етикетки АДЖИКА грузинська:

Аджика – гостра приправа, пастоподібна маса із солі та прянощів, а також овочевого пюре. Набула поширення в абхазькій, грузинській, вірменській та російській кухні. Слово аджика (абх. Айика) по-абхазьки означає просто «сіль», а той соус-паста, який називають аджикою інші народи, абхази називають апірил-джика («перечна сіль») або аджиктцатца («сіль, перетерта з чим-небудь» »). Споконвічна назва повністю відображає справжню суть аджики: це сіль, перетерта зі спеціями та прянощами.

Дизайн етикетки виконаний у яскравих кольорах, щоб відобразити суть інгредієнтів приправи, а також доданий такими складовими, як часник та перець. Ви колись пробували справжню грузинську аджику? Якщо ні, тепер ви маєте можливість це зробити!



Розробка дизайну оформлення магазину:

Оформлення магазину виконано в тематиці натуральних продуктів і відображає напрямок продукції, що продається - спеції та приправи.




 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98