Створення бренду "з нуля"

Роботи > Створення бренду "з нуля"

Створення назви, логотипу:

Розробка назви для компанії, що займається ландшафтним дизайном.

Основні побажання Клієнта були наступними – назва повинна бути цікавою, легко запам'ятовуваною, читатися і писатися. Звучатиме ритмічно, стильно, мелодійно. Компанія планує займатися не банальним озелененням, а створювати професійні, унікальні, функціональні, екологічно безпечні сади з терапевтичним ефектом з урахуванням сучасних технологій та модних тенденцій. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві SANTERO.

Придумане слово.

Утворено від слів:

SUN [англ.] - сонце.
TERRA [лат.] - земля, територія, простір.
SANT [ісп.] - святий.

TERO від teru-teru [ісп.] - теру-теру (птах).

Птах теру-теру, дуже любить трав'янисті рівнини з великою кількістю водойм. Птах, який створює свій оазис, дуже схожий на створення екологічно чистих ландшафтних дизайнів.

Сонячна територія (сад), де вам буде комфортно та добре – свята земля. Приємний настрій та море позитивних емоцій.

При розробці логотипу у знаку було використано спіраль. Відомо, що спіраль символізує зростання та рух, обертання Всесвіту, зірок та космічного простору. Спіралевидні потоки як керують процесами всіх рівнях, вони також відбивають і навіть визначають свідомість. Спіраль може стимулювати натхнення та духовний настрій. З цих причин дуже важливо поміщати знаки, малюнки, фотографії та картини, що зображують цей чудовий символ у вашому будинку чи офісі. Що стосується логотипу SANTERO Landscape Design – це дуже вдале рішення, т.к. дуже важливо, щоб у процесі роботи компанія мала постійне натхнення від творчого процесу.

На сьогоднішній день сад є необхідністю для комфортного, здорового та щасливого існування людини, яка проживає більшу частину життя в мегаполісі з поганою екологією, підвищеним шумовим навантаженням та божевільним ритмом. Правильно спланований сад не завдає клопоту та великих фінансових витрат, а навпаки відновлює та лікує. Сад може бути не тільки гарним, але й корисним функціональним простором, починаючи від скверу біля житлового комплексу і закінчуючи міським парком. Компанія SANTERO готова професійно та унікально організувати цей простір.





Відгук:

П.І.Б.: Кіцька Оксана Іванівна

Компанія: Студія ландшафтного дизайну "Santero"

Посада: Арт-директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Хочу подякувати команді LogoMaster® Studio за виявлене терпіння та професіоналізм при створенні назви, логотипу та стилю нашої студії.

Оскільки сама я дизайнер, спочатку були завищені вимоги і за змістовим змістом, і за стилістикою, і за кольором. Важлива була кожна дрібниця. Істотним був навіть відтінок. Але ви, хлопці, витримали мене)))) і впоралися на відмінно. Дякую!

 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98