Брендинг на основе названия Клиента

Роботи > Брендинг на основі назви Клієнта

Створення логотипу:

До нашої студії звернулися за створенням логотипу та інших елементів фірмового стилю для ТМ “FANCY MARBLE” - виробництво меблів для ванних кімнат. Компанія пропонує великий асортимент виробів, який необхідно було відобразити у каталозі продукції.

На першому етапі було розроблено логотип. Замовник хотів отримати логотип у стилі еклектика – змішання, поєднання різноманітних стилів, ідей, поглядів. Шрифт напису FANCY - повинен бути веселим та молодіжним, а MARBLE – суворим, тому що назва перекладається як модний (орнаментальний, прикрашений) мармур.

Знак у логотипі виконаний у вигляді кола, що складається з різних кольорових частинок, що відображають різноманітність виробів з мармуру. Він відображає сучасний камінь, стабільність, практичність, мінерали, інновації, що використовуються у виробництві. Логотип, що використовує коло, побічно характеризує ТМ як єдину, цілісну та надійну.


Створення фірмового стилю, каталогу продукції:



Відгук:

П.І.Б.: Решетник Сергій Степанович

Компанія: ТОВ «Фрактал Інвестментс»

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Наша співпраця залишила найсприятливіші враження. Ми отримали логотип нашої торгової марки у такому вигляді, в якому хотіли. Усі наші побажання були враховані. У процесі своєї діяльності фахівці компанії підтвердили свій високий професійний статус та оперативність у вирішенні проблем. Менеджери з роботи з клієнтами кваліфіковані та доброзичливі.

Дякуємо за плідну співпрацю!

 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98