Створення бренду "з нуля"

Роботи > Створення бренду "з нуля"

Створення назви, логотипу:

Розробка назви для ТМ з продажу товарів для мами та дитини (Canada, Vancouver).

Основні побажання Клієнта були наступними – назва повинна легко запам'ятовуватися, говорити про те, що ТМ розрахована на мам, які вважають за краще вирощувати дітей природним методом і багато часу присвячують вихованню дитини (спілкуються як у Facebook так і в реалі з іншими матерями). Обов'язково може бути вільний домен: *.com, т.к. планується створення веб-сайту. Мовне написання – англійська.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві Mum's Joy.

Назва Mum's Joy утворена від дуже вдалого об'єднання слів Мама та Радість. Назва розроблена та обрана Замовником, на основі запропонованих студією назв, таких як:

LITTLE JOY – маленька радість (як зазвичай батьки називають свого малюка).
JOYFUL PARENTS - щасливі (задоволені, радісні) батьки.
CARING MAM – дбайлива мама.

У назві Mum's Joy закладена наступна ідея: це молоді (причому вік не в рахунок) мами, які вважають за краще ростити дітей більш природним чином, носячи на собі. Носячи немовля у слінгах, його зручніше годувати маминим молоком та задовольняти потребу немовляти у постійному контакті з мамою. У таких умовах немовля дуже рідко плаче. Цей зв'язок також забезпечує маму додатковими гормонами щастя.

Розроблений у студії логотип та фірмовий стиль асоціюється з материнством, радістю, близькістю, теплотою, природністю та красою.






П.І.Б.: Слободянюк Віта Миколаївна

Компанія: Mum's Joy Design Ltd.

Посада: Owner

Країна, місто: Canada, Vancouver

Дуже задоволені виконаною роботою команди студії. Розроблений логотип точно передає ідею нашої компанії. Логотип чудовий. Дякую за виконану роботу.

Рекомендуємо та іншим компаніям співпрацювати з колективом «FloMaster / LogoMaster Studio»!

 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98