Ребрендинг

Роботи > Ребрендинг

Редизайн логотипу:

До нашої студії звернулися за редизайном логотипу для компанії “Ally Logistic” – займається організацією перевезень та допомогою у страхуванні вантажів, тобто. надає логістичні послуги.

Існуючий логотип дуже застарів і був розроблений багато років тому, за цей час компанія значно зросла і вимагала оновлення своєї айдентики.

У новому логотипі необхідно було відобразити значення частини назви Ally, що перекладається з англійської як - друг, союзник, а також сферу діяльності компанії. Це було зроблено за рахунок об'єднання трьох кіл, які позначають спілку фахівців та виконані у вигляді стилізації людей та дороги (шляху). У свою чергу саме коло уособлює рух та динамізм компанії, що характеризує її як єдину, цілісну та універсальну.

Новий логотип відповідає всім вимогам Замовника та використовується разом із фірмовим стилем компанії.





П.І.Б.: Кравчук Сергій Геннадійович

Компанія: ТОВ "Елай Логістик"

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Компанія ТОВ "Елай Логістик" висловлює подяку колективу студії web-дизайну "FloMaster"® у розробці фірмового логотипу, все виконано вчасно та професійно! З першої хвилини відчувається сучасність та креативний підхід до своєї роботи. Команда дизайну змогла виконати та передати сутність закладену в назві нашої компанії!

Дякую за чудову роботу. З упевненістю можемо рекомендувати студії web-дизайну "FloMaster"® як відповідального та надійного партнера, який виконає покладене на нього завдання! Бажаємо Вам процвітання та успіхів у Вашій справі!

 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98