Створення бренду "з нуля"

Роботи > Створення бренду "з нуля"

Створення назви, логотипу:

Розробка назви для мережі магазинів з продажу виробів з хутра та шкіри (Україна).

Основні побажання Клієнта були такими - назва повинна легко запам'ятовуватися, бути красивою, говорити про те, що тут продаються вироби, створені для вас майстрами своєї справи. Основна ідея назви – це речі для ЗИМИ. Назва має добре звучати російською та англійською мовами. Мовне написання – латиниця.

Після обговорення різних варіантів, Замовник зупинився на назві ZimArt.

Назва утворена від дуже вдалого поєднання слів Zima та Art:

Art [англ.] – ремесло, майстерність, уміння, мистецтво.

Уміння створювати гарні речі для зими.

Дескриптор логотипу “хутро-шкіра” розкриває напрямок діяльності магазину.

Працюючи на ринку України багато років, бренд «ZimArt» зарекомендував себе як надійний виробник і продавець, що реалізує якісний жіночий та чоловічий верхній одяг зі шкіри та хутра з широким та різноманітним асортиментом від всесвітньо відомих брендів.

Бренд «ZimArt» ставить своєю основною метою надання масовому споживачеві можливості набувати елітного одягу з хутра та шкіри, створеного з урахуванням останніх тенденцій світової моди, за мінімальною ціною. Покупка в мережі магазинів «ZimArt» - це не лише модна, а й вигідна покупка! Всі колекції одягу спеціально для ZimArt випускають зарубіжні партнерські фабрики під авторським наглядом наших технологів та дизайнерів.

У колекціях «ZimArt» використані лише натуральні хутра та шкіра, що є не лише втіленням краси наших виробів, а й гарантом тепла та комфорту. З одягом «ZimArt» не страшні осінній вітер, зимовий снігопад, весняні дощі – можна насолоджуватися кожним моментом життя за будь-якої погоди!




 

Створення фірмового стилю, поліграфії:



Створення брендбука:




Відгук:

П.І.Б.: Фесенко Вікторія

Компанія: ТМ «ZimArt»

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Висловлюю подяку колективу студії дизайну “LogoMaster / FloMaster Studio” за якісно та своєчасно виконані роботи зі створення нової ТМ – розробки назви, логотипу, фірмового стилю та бренд-буку.

На особливу увагу заслуговують позитивний настрій, безмежне прагнення до взаєморозуміння, оперативність і тактовність у спілкуванні із замовником.

Бажаю колективу студії безліч цікавих та вигідних проектів, і сподіваюся на подальшу співпрацю.

 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98