Брендинг на основе названия Клиента

Роботи > Брендинг на основі назви Клієнта

Розробка логотипу:

Розробка логотипу MUZA для модельєра-дизайнера, що створює жіночий одяг під своїм брендом, займається моделюванням одягу, підбором тканин та образів, пошиттям моделей, проведенням фешн показів тощо.

Філософія бренду - зробити жінку дорогою, стильною, розкішною, особливою та жіночною з почуттям власної гідності, впевненою у собі. Така жінка, коли проходить повз чоловіка, то обов'язково зверне на себе увагу. Чоловік після цього, не може не відчинити перед нею двері, в ньому відразу виявляються його чоловічі якості. Іншими словами – вона стає МУЗОЮ для нього, це жінка, перед якою відкриваються чоловічі серця.

У процесі роботи зі створення логотипу було опрацьовано багато різних концепцій з тематики дизайну одягу (силует дівчини, сукні, нитки, гудзики, лінії жіночої особи, вішалки тощо), але не одна з них не була схвалена Замовником. Нову роботу розпочали в абсолютно іншому напрямку – розробили логотип у стилі монограми: від руки намалювали знак у вигляді літери М та унікальні літери напису MUZA, що відображає ніжний, витончений та жіночий образ торгової марки, а також показує індивідуальність та ручну роботу в кожному виробі. .

Використання логотипу можливе у двох різних варіантах - з фірмовим знаком на білому або чорному тлі, залежно від місця нанесення.




Розробка фірмового стилю:





Відгук:

П.І.Б.: Іванова Ольга

Компанія: "MUZA"

Посада: Засновник, дизайнер

Країна, місто: Україна, м.Дніпропетровськ

Блискуча робота професіоналів. Робила назву з унікальним шрифтом, логотип та фірмовий стиль.

Дуже задоволена результатом. Працюють дуже швидко. Терпляче ставлення до моїх найменших поправок (де я вже вибухнула), але вони терпляче довели справу до ідеально красивого результату.

На додаток до всього - професійно консультують і щодо реєстрації ТМ, і щодо створення сайту, сприяють подальшому розвитку.

 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98